Příprava B mužstva na sezonu 2011/2012

B mužstvo se poprvé sešlo 13.8. na turnaji ve Psárech, kde obhajovalo loňské prvenství. Jelikož turnaj probíhal v období prázdnin a A mužstvu začínala sezona, byla naše sestava značně prořídlá, což se projevilo zejména v prvním zápase, kdy jsme neměli nikoho na střídání a v poli musel nastoupit Míla Vavřina. Přesto jsme byli lepším mužstvem, ale nedokázali jsme žádnou ze slibných příležitostí využít.
Ve druhém poločase jsme jasně diktovali tempo hry, stále jsme se však nedokázali prosadit, i přesto, že jsme kopali penaltu, kterou však Milošovi nejlepší brankář turnaje skvěle chytil. Zápas tedy skončil 0:0 a v následujícím penaltovém rozstřelu jsme prohráli 2:1, kdy náš jediný gól střelil Petr Mošnička.
Do druhého zápasu nás naštěstí doplnil Aleš Štorc a Jirka Novák, takže jsme mohli prostřídat. Proti Jirčanům jsme se prosadili hned v prvním poločase, kdy jsme vedli 2:0 a vítězství jsme korunovali třetím gólem ve druhé půli.
Do posledního zápasu proti domácím Psárům jsme tudíž nastoupili s jedním vítězstvím a remizou, kdežto Psáry měly na kontě dvě výhry. To znamenalo, že k obhajobě vítězství turnaje vedla pouze výhra.
Po slibném začátku a několika našich šancích se bohužel střelecky prosadil soupeř. Naštěstí nanedlouho po obdrženém gólu stačil vyrovnat Berry.
Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a štěstí se přiklonilo na naší stranu po rychle rozehraném trestném kopu z poloviny hřiště a skvělému zpracování v podání Aleše Štorce, který obešel několik protihráčů a ranou k tyči nám vystřelil vítězství v turnaji.
Turnaj jsme odehráli s těmito hráči: Vavřina, Kaňok, Bernard, Mošnička, Matoušek, Jakeš, Jasanský, Krch, Berecký, Kahoun, M. Muller, Štorc, Jirka Novák, Jarda (brankář A mužstva)
Jílové B : Sokol Okrouhlo 0:0 na penalty 1:2
Dolní Jirčany : Jílové B 0:3 branky: Kahoun 2, vlastní
Rapid Psáry : Jílové B 1:2 branky: Berecký, Štorc

Nejlepší hráč turnaje: Kahoun
Nejstarší hráč turnaje: Jirka Novák